Despre noi

Service auto specializat in Reparatii Cutii de Viteza ale autoturismelor de orice marca Europene, Americane, Japoneze” este autorizat RAR in Diagnosticare – Testare – Reparare Cutii de Viteza, detine toata logistica si suportul pentru schimbul de piese, consumabile si chiar cutii de viteza manuale  noi si second-hand la preturi rezonabile.
In prezent lucram in parteneriat cu mai multe firme de reparatii cutii de viteza  din Angila si Franta Germania de unde asiguram piesele, documentatia, sculele si aparatura necesara desfasurarii activitatii inclusiv specializariile personalului calificat.

Va oferim posibilitatea ca in atelierul nostru de reparatii cutii viteza sa va verificati GRATUIT starea cutiei de viteza pentru a preintampina eventualitatea unor defectiuni. Ca metoda de profilaxie a unei bune functionari si fara probleme a autoturismului pe care il detineti, la cutia de viteza este recomandata verificarea permanenta a integritatii corpului cutiei cat si accesoriile acesteia si al  uleiului.

Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal pentru rezolvarea problemei imediata in afaceri.Suntem mandri ca toti clientii nostri sunt foarte multumiti de calitatea oferita  pentru CUTII VITEZE  Manuale pentru toate tipurile de masini. Apartenenta la clasa Specilaistilor in domeniu ne permite sa oferim extinderea serviciilor noastre de reparatii auto si CUTII VITEZE la nivel national, chiar daca nu suntem prezenti in fiecare oras. Toata munca noastra se desfasoara la sediul nostru. Toate lucrarile de reparatii auto pe care le vom efectua se fac la standarde ridicate si beneficiaza de garantie.